Chickenline Bike

Welkom op Chickenlinebike.com. De website van Chickenline Bike uit Nijmegen, hier vind je ‘custom build’ direct beschikbaar uit voorraad mountainbikes van o.a. Dartmoor, PYGA en Commencal. Tevens kun je bij Chickenline Bike terecht voor het onderhoud van je mountainbike. Unieke mtb fietsen, kleinschalig & persoonlijke service.

Custom Builds & PYGA

Chickenline Bike is ook de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland en Belgiƫ voor het Zuid-Afrikaanse PYGA. High-end aluminium full suspension mountainbikes. Beschikbaar als los frame of als compleet opgebouwde fiets. Wil je iets anders en opvallen op de trails? Kies dan deze PYGA!

Check de PYGA pagina en reviews van deze bikes hier!

Specialiteit is maatwerk, custom builds vanaf een los frame. Een vette bike samenstellen die uniek is en precies is wat jij zoekt! Per direct zijn er leuke trail/enduro mountainbikes van Dartmoor beschikbaar. Zowel hardtail en full suspension fietsen. En van Commencal is de META HT leverbaar als maatwerk mountainbike.

Direct naar het aanbod in de bike shop? Klik hier voor de fietsen die nu beschikbaar zijn.

Pech op de mtb trails rond Nijmegen?

Ben je hier in de omgeving aan het biken en breekt je ketting of je pedaal? Bel gerust, ook in het weekend kan ik je snel weer op weg helpen! Diverse onderdelen op voorraad dus grote kans dat ik je kan helpen.

Mountainbike Service & Onderhoud

Onderhoud van alle merken, je op internet gekochte Canyon, Cube of YT fiets repareer ik ook met plezier.

Repareren en upgraden van jouw oude fiets? Ook dat is geen probleem. Samen bekijken we de mogelijkheden op basis van jouw budget. Wellicht zijn er nog wat goede spullen uit het circulaire circuit beschikbaar zodat het ook nog een mooi groen project wordt. Maar sowieso is het altijd een optie de life-span van je bike te verlengen met een nieuwe aandrijving (ombouw naar 1×11 of 12) of bijvoorbeeld simpel de wiellagers te vervangen.

Een Kids bike upgraden met (betere) hydraulische schijfremmen, een lucht geveerde voorvork of nieuwe wielset? Dat alles is prima mogelijk. Zo’n fiets kan dan weer jaren mee!

Lees hier meer over het service & onderhoud aanbod & prijzen.