Algemene Voorwaarden

Zoals de bel.. its the law.. eigenlijk is alles uitgebreid geregeld in de wet. Het Nederlandse recht is dus van toepassing op al onze te maken en gemaakte afspraken.

Vumi Holding B.V. / Chickenline Bike, of beter ik (Marco) zal mijn best doen jouw fiets zo goed mogelijk te repareren of compleet op te bouwen. Je kunt verwachten dat een en ander professioneel uitgevoerd wordt. Wanneer iets toch niet naar tevredenheid is dan wordt dat opgelost.

Mocht er een materiaalprobleem ontstaan dan is er altijd de wettelijke garantie op geleverde onderdelen door de fabrikant. Natuurlijk zijn er ook spullen die door overmatige slijtage niet onder garantie kunnen vallen. Denk aan je ketting in combinatie met door de modder biken. Tegen zand en water is weinig bestand. Bij problemen zoeken we samen een passende oplossing.

Mochten we er in het ergste geval toch niet uitkomen (waar ik niet vanuit ga) dan kun je altijd bij de bevoegde Nederlandse rechter je klacht voorleggen. Maar zo ver hoeft het echt niet te komen! Om praktische redenen zijn buitenlandse rechters niet bevoegd om je klacht te behandelen.

Verder verwijs ik je nog naar de disclaimer en de privacy statement hier op de website.

Vumi Holding B.V. / Chickenline Bike is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66499658.