Nijmegen Mountainbike Routes

Sinds 2020 zijn de mountainbike routes rond Nijmegen, Groesbeek en Mook enorm verbeterd. Met de hulp van een fanatieke groep vrijwilligers zijn er fantastische trails aangelegd. Deze trails zijn in korte tijd al erg populair geworden. De Nijmegen route staat op de site van mtbroutes inmiddels in de top 10 van beste routes van Nederland. In totaal ligt er nu ca. 60 kilometer aan mtb routes rond Nijmegen!

Traumapad Nijmegen

Veel technische passages, snelle afdalingen, af en toe een drop of klein jump. Het zit allemaal in de nieuwe mountainbike routes bij Nijmegen, Groesbeek, Mook en Malden. De meest bekende afdaling is het “Traumapad”, een snelle downhill track vanaf de Nijmeegsebaan naar de Biesseltsebaan. Check de actuele status van deze route op de website van MTB Rijk van Nijmegen.

Op zoek naar een Mountainbike in Nijmegen?

Op zoek naar een leuke mountainbike voor op de mountainbike routes rond Nijmegen? Je vindt bij Chickenline Bike verschillende leuke mountainbikes waarmee je veel plezier zult hebben op de mountainbike routes. Bijvoorbeeld de Dartmoor Primal hardtail mountainbike. Zowel als 29″ als 27,5″ verkrijgbaar. Deze leuke trail/enduro bike wordt opgebouwd met een fijne mix van onderdelen. Afhankelijk van je wensen kan de fiets aangepast worden. Check de actuele voorraad hier.

Dartmoor & Pyga Mountainbikes

Naast de Dartmoor zijn er ook bikes van het Zuid-Afrikaanse Pyga beschikbaar. Deze mountainbikes zijn met de hand gemaakt en standaard verkrijgbaar in ‘RAW’ aluminium. De Hyrax is de ultieme trail – enduro full suspension mountainbike. Een fantastische en unieke fiets. De Pyga wordt als ‘custom bike‘ gemaakt en elk exemplaar is uniek. De Hyrax is ook verkrijgbaar als los frame. Maten L en XL worden op voorraad gehouden.

Vanuit het ‘Kippenhok‘ ben je met je nieuwe bike binnen 5 minuten op de groene mountainbike route in Heumensoord!

Dartmoor Primal

Dartmoor Primal Nijmegen Mountainbike

MTB Nijmegen